Hoe het ooit begon..
Sinds 1 augustus 1999
Lunchroom Goede Tijden bestaat sinds 1 augustus 1999 en is inmiddels een begrip in Roermond en verre omstreken. Wij zijn een familie bedrijf, te weten Thijs & Yvonne en Jack & Gerjon.
Thijs en Yvonne voorheen werkzaam in de slagerij/keuken en Jack en Gerjon als eigenaar van een cafetaria in Roermond.
Door onze krachten te bundelen, is Lunchroom Goede Tijden inmiddels uitgegroeid tot wat het nu is. Een druk bezochte, gezellige zaak, waar prijs/kwaliteit hoog in het vaandel staan.
Door het succes van de eerste 9 jaar, zijn we de uitdaging aangegaan om de zaak groter te maken.
Dit resulteerde in een flinke verbouwing in juli 2008. Hierdoor verkregen we 30% meer capaciteit, waarmee we tot de dag van vandaag nog ontzettend blij zijn, aangezien we iedere lunch helemaal vol zitten.
Door deze grote verbouwing werd het totaal plaatje nog professioneler. De routing zowel in de lunchroom als in de keuken is enorm verbeterd. Dit heeft ertoe geleid dat er voor nóg meer gasten een nóg snellere lunch verzorgd kan worden.
Ons terras is sinds een aantal jaren ook uitgebreid met het dubbel aantal zitplaatsen.
Goede Tijden
Tot ziens,
in hartje Roermond..
Ook de gerechten op onze menukaart worden met regelmaat verwisseld, maar we houden ook vast aan de Top-10 aller (Goede) Tijden. Dit zijn broodjes of gerechten die niet op onze kaart weg te denken zijn.
Daarnaast bedenken wij op een creatieve wijze nieuwe unieke gerechten/baguettes. Kortom, reden genoeg om ons een keertje te bezoeken!